Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Zagreb: Konstelacije – Radionica na temu:ODNOS S MAJKOM I PRETKINJAMA

21. Travanj 2018 @ 10:00 - 18:00

| 300 Kn

Radionica Konstelacija na temu: ODNOS S MAJKOM I PRETKINJAMA

Zagreb, subota , 21. travnja 2018. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Iscjelite svoj odnos s majkom i energijom majke na radionici konstalacija kroz stručno vodstvo u sigurnom okruženju (možete raditi i neku drugu temu, ali dnevni fokus će biti na odnosu s majkom).

Svatko od nas ima svoju fizičku majku – osobu i nefizičku majku – živi u našem umu, slika majke koju smo stvorili u djetinjstvu i naslijedili kroz gene. Često ta slika narušava naš odnos sa stvarnom osobom(majkom) i s drugim ženama i muškarcima koje susrećemo tokom života.

Kod muškaraca odnos s majkom utječe na izbor partnerice u vezama i braku, a kod žena na odnos prema svojoj ženstvenosti i snazi. Ženstvenost koja se prenosi s generacije na generaciju, s jedne pretkinje na drugu oblikuje nas kao osobu danas. Ako vaše pretkinje nisu bile u kontaktu sa svojom ženstvenošću vama će taj dio nedostajati, bilo da ste muškarac ili žena. To ćete zatim prenositi svojoj djeci: djevojčicama i dječacima.

Ženska snaga je važna, donosi osjećaj doma, obitelji, podrške i senzualnosti. Odlikuje se sposobnošću primanja osjetilnih doživljaja i otvara nam svijet intuicije i apstrakcije te holističkog načina razmišljanja.

Dovodeći kod sebe odnos s majkom u zdravu poziciju vi iscjeljujete te energije u sebi i otvarate se za korištenje dotad skrivenih potencijala. Imajući blagoslov pretkinja dobivamo energiju podrške ženske linije i time se sve naše životne aktivnosti ostvaruju lakše, brže i uz više veselja i radosti.

Ukoliko imate zategnut odnos s majkom/bakom ili drugim pretkinjama, nikakav odnos ili dobar odnos koji želite poboljšati, konstalacije vam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođete do uvida o tome u kakvom ste odnosu s majkom/bakom/pretkinjama. Imate li njihovu podršku i ako je zapelo, gdje je zapelo. Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja. To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema majci i majčinskoj energiji te pretkinjama koje su došle prije nas, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

Voditeljica Ines želi vam pružiti mogućnost da sagledate vaš odnos sa ženskom linijom i pomoći vam da dobijete podršku i snagu iz polja vaše obitelji, kako bi vaš život dobio na punini, a vi mogli doprinijeti životima drugih iz točke najvišeg dobra.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Minimalna donacija za sudjelovanje na radionici je 300 kn.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com  ili telefonom  na 091 33 66 750 u vremenu od 16 do 19h . Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalji

Početak:
21. Travanj 2018 10:00
Kraj:
21. Travanj 2018 18:00
Donacija:
300 Kn
Kategorija događaja:

Mjesto

Zagreb
Zagreb, 10000 Hrvatska

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net