Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Dubrovnik: Konstelacije – Rješavanje međuljudskih odnosa na razini duše

18. Kolovoz 2019 @ 10:00 - 18:00

| 400 Kn

Radionica konstelacija - Rješavanje međuljudskih odnosa na razini duše

Dubrovnik, nedjelja 18.08.2019. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Konstalacije nam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođemo do uvida koji nam omogućavaju da promijenimo svoj odnos prema situaciji koja nas pritišće, time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

Izuzetno su učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Stoga su na radionicu dobrodošli svi koji imaju želju osvijestiti situacije i odnose koji ih pritišću, crpe i ne daju im naprijed.
Cilj je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.
Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obavezna.

Minimalna donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija iznosi 400 kuna.

Za dodatne informacije i PRIJAVE možete nam pisati na mail petrakisic1709@gmail.com ili nazvati na telefon +385 99 299 3658 (Petra).

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina)

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

 

 

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije i PRIJAVE možete nam pisati na mail ines.bozinovski@gmail.com ili nazvati na telefon +385 99 299 3658 Petra). Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

 

Detalji

Početak:
18. Kolovoz 2019 10:00
Kraj:
18. Kolovoz 2019 18:00
Donacija:
400 Kn
Kategorija događaja:
Tagovi događaja:
,

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net

Mjesto

Dubrovnik
Dubrovnik, 20000 Hrvatska
+ Google Map