Iskustva polaznika

Iskustva polaznika

Zahvaljujemo svima koji su podijelili svoja osobna iskustva i dozvolili nam da ih javno objavimo.

 

Iskustva s Konstelacija

 „…Već nakon prve radionice ljutnja je nestala, a zid satkan od straha, predrasuda, zabrana, ne poimanja samog sebe više nije izgledao onako kruto i nepomično. Svaka slijedeća radionica značila je korak naprijed u mome životu i lagane pomake unutar mene same… Ja danas živim život.“
 „Meni su konstelacije dale stvarno puno i od srca sam im zahvalna… Kad bih mogla, „poklonila“ bih to svakome…“
 “Vrlo interesantna i korisna tehnika. Poput realnog igrokaza koji točno u bit prikazuje stanje osobe i rješava njene probleme.” – T.R.
 “Toliko ljubavi, emocija,topline,prihvaćanja,zajedništva i osjećaja slobode u tako malo vremena i prostora. Neponovljivo i neprocjenjivo iskustvo! „Big Like“ – na N-tu potenciju. Hvala Ines što si dopustila to iskustvo obilja pozitive.” – K.A.V.
 “Nakon godina traganja za odgovorima,mukotrpnom traženju rješenja problema sa zdravljem,emocijama i ljubavlju. Put me je doveo do konstelacija koje su mi pomogle uvidjeti uistinu uzrok problema i način najboljeg rješenja. Takva suptilna energija rijetko se može doživjeti. Hvala Bogu,Anđelima a i Ines posebno na ovom predivnom iskustvu.” – V.Z.
 “Energetski pozitivno nabijena radionica. Ugodno druženje s ljudima s kojima se prvi put susrećem, a kojima sam u ovih nekoliko sati podijelila duboke,intimne emocije. Svaka konstelacija pronašla je put do mene. Radujem se ponovnom druženju.” – E.D.
 “Nakon današnje radionice konačno osjećam mir u svojem životu. Najposebnije što sam danas osvijestila je da sam žena. To je prekrasan osjećaj.” – D.L.
 “Spoznao sam korisne informacije o vlastitoj obitelji. Došao sam do vrijedne unutarnje spoznaje i osjetio sebe iznutra u punom potencijalu. Pridobio emocionalnu vezu sa svojom obitelji. Spomenuta veza je stvorila rasterećenje i snaga za moj budući život.” – A.Ž.
 “Konstelacije….. treba biti otvoren,svjestan i hrabar odraditi ih ali dobrobit je neizmjerna! ….a nakon toga krenuti u „otpetljavanje“ i primjenu u svakodnevici – to je cilj! Mir i ljubav i pomirenost nakon svega.” – N.Ž.I.
 “Tijekom konstelacija osjetila sam vraćanje sebi, povezivanje sa samim sobom. Toga davno nije bilo,ako je uopće bilo. Konstelacije su mi pomogle u isčitavanju vlastitih misli!” – J.F.
 “Hvala konstelacijama i Ines na predivnom iskustvu,uvidima i energiji. Srce mije puno ljubavi. Ovo iskustvo ne mogu ispričati to morate doživjeti. Hvala!” – S.M.P.
 “Ništa slučajno u pravi trenutak. Konstelacije. Divno je da je cijela grupa danas osvijestila današnji dan i sadašnjeg stanja u sebi i o sebi. Vjerujem da su svi otpustili ono što ih je mučilo, tištilo i od čega su dobili ozbiljne prepreke da nisu do sada živjeli sretno i bezbrižno ono što iskreno žele. Doživite ljubav i sreću kroz radionice konstelacije.” – G.R.
 “Ovo nije moj prvi susret s konstelacijama,ali je svakako drugačiji i …. Trenutno pod dojmom ne nalazim pravu riječ,ali ono što sigurno znam je ja od srca zahvaljujem Ines na energiji na pristupu i načinu na koji je postavila i ušla u svaku danas odrađenu konstelaciju…. Puno suza,puno boli, kontrole,vaše i nečije,odnosa unutar obitelji,preuzimanje tuđih tereta i briga i ne znanjem kreirajući bolesti izlaze svjetlost dan… Predivna „tehnika“ – iscjeljenje duše – SLOBODA-LAKOĆA.” – I.T.
 “Konstelacije su jedno od najneobičnijih a ali ujedno emotivno najintenzivnijih iskustva. Toliko različitih ljudi,ali toliko sličnih životnih priča koje povezuju bol i silna želja za pronalaženjem sreće. Arthur C. Clark je napisao: „ Razumjeti, to je sreća.“ U konstelacijama je to nešto drugačije: „Prepustiti se i dozvoliti si biti sretan,to je sreća.“ Svakome konstelacije dobro dođu, čak i koda toga nismo svjesni. Dozvolite si biti istinski sretan.” – M.B.
 “Konstelacije su srž života s uvidima koji mjenjaju život iz temelja.” – L.O.
 “Radionica mi se jako svidjela ,na učinkovit način, zavlači nas ono skriveno i zapetljano. Sama svjesnost o „čvoru“ započinje otpetljavanje. Uči se ne samo kroz svoju temu već kroz uloge koje igramo i za sve ostale. Zadivila me je preciznost i „pravednost“ tehnike. Jako sam svijesna da se radio o ozbiljnom alatu koji radi samo kod dubokih izazova koje želimo riješiti. Hvala, bilo je dragocijeno.” – I.M.B.
 “Metoda je vrlo interesantna, ne znam da li je za mene. Radionicu bih preporučila svima s konkretnim pitanjma o određenim situacijama u kojima su zaglavili.” – K.E.P.
 “Prvi put sam prisustvovala konstelacijama s kojima sam bila upoznata putem literature. Iskusvo je pozitivno, iznad očekivanja. Iako nisam radila svoju temu, ono što sam doživjela bilo je fascinantno.” – T.P.
 “Doista je teško hodati u tuđim cipelama, bez obzira što uvijek ZNAMO kako se drugi osjećaju. Ali kako je Osjećati ono što drugi osjećaju? Ne najbolje, zar ne? Uvijek mislimo da su naši problemi najveći i najteži,ali tek kad istinski upoznamo tuđe možemo svojim pitanjima dati ocjenu ili težinu. U konstelacijama jesi i osjećaš, nema trećega. A ono što dobivaš, bilo to rješenje na svoj problem ili osjećaj ispunjenosti i zahvalnosti jer si bio dio rješenja tuđeg problema je NEMJERLJIVO!” – M.M.
 “Moje prvo iskustvo s konstelacijama.Nisam znala što da očekujem, ali je moja volja za promjenom bila jako snažna. Osjećam se umorno ali smireno i zadovoljno.” – N.R.
 “Nakon radionice konstelacija kao i svaki put do sad zahvalna sam i obogaćena jednim novim iskustvom. Kao metoda vrlo moćna i djelotvorna otkrila sam prije nepunih godinu dana i mogu reći da sam mnoge bitne životne teme uspjela raspetljati i dovesti u red zapetljaje koji su me kočili. Osjećam golemu zahvalnost za vodstvo na svome putu, kao i na voditeljici koja je kanal za to predivno vodstvo.” – I.K.
 “Veliko hvala za jedno novo predivno iskustvo. Želim preporučiti svakome tko bi želio dokučiti neke od svojih spoznaja, a ne zna pravi način.” – M.D.
 “Svaki put me iznova iznenadi dubina i opsežnost konstelacijskog rada. Uvid daje snagu i odmara dušu. Do sljedećeg susreta.” – T.T.
 “Veliko hvala.Bilo što drugo reći bi se razvodnilo hvala iz srca.” – B.P.
 “Kada sjedneš u krug energija i prepustiš se… shvatiš koliko su konstelacije moćne, jake i kako uvijek otvore baš ona vrata gdje ih čeka ono što ti u tom trenutku treba… Dosadašnje konstelacije meni su donijele Slobodu!!! Hvala Ines ,hvala predivnim ženama-hvala meni na meni.Do sljedećeg puta!” – I.T.
 “Današnja konstelacija je bila za mene ispunjenjenje i zatvaranje jednog kruga života gdje sam neke stvari spoznala i prihvatila odnosno bila sam spremna za to da si mogla krenuti dalje. Iako nisam direktno radila na svojim pitanjima,sudjelujući na ovoj radionici imala sam priliku pronaći vremena za sebe i kroz tuđe radove i ja osobno promisliti o svojim nesigurnostima. Na tome sam jako zahvalna.” – J.
 “Današnja konstelacija puna uvida ,mira i zahvalnosti. Hvala svima na prekrasnom danu i energiji. Hvala konstelacijama i Ines. Pusa!” – S.M.P.
 “Zahvalila bih se prekrasnoj voditeljici radionica Ines koja je raspametila cijelu grupu definitivno maestralnom lakoćom se šeta po duši osoba koje vidi prvi put i prosvjetljuje. Hvala, draga Ines na svim uvidima koje si mi ti, ali i grupa kroz tvoje vodstvo pružila.” – A.S.
 “Ludilo (u pozitivnom smislu) bljesak emocija, saznanja, tuga, sreća, a nakon toga ENERGIJA ZA DALJE.” – J.F.
 “Današnja radionica konstelacija mi je donijela mir kojeg sam jako gudo čekala. Omogućila mi je uvide koji su mi donijeli shvaćanje i razumijevanje nekih procesa koje sam osjetila ali nisam razumijela, a sada ih shvaćam i prihvaćam. Zahvalna svim sudionicima. Na današnjoj radionici integrirala sam snagu i ljubav. Snaga i ljubav zamijenile su nesigurnost i strah.” – D.L.
 “Jednostavno PREDIVNO! Vrlo snažno i iscjeljujuće. Svaki put posebno na svoj način.” – K.A.V.
 “Zaista prekrasan dan. Dan za pamćenje, toliko emocija na jednom mjestu – da mi je itko pričao o tome, ne bih mogla povjerovati. Suze,smijeh, ljubav, poštovanje – stvarni problemi i najbolji put kako ih premostiti i živjeti život u punini. Zahvaljujem se Ines i cijeloj grupi.
Jako jako snažno, prepuno emocija. Prepoznala sam se i našla u radovima većine sudionika. Mislim i osjećam da je dotaklo nešto duboko u meni i da će to pokrenuti energiju koja mi je potrebna za svakodnevni život. Pružilo mi je uvide u neke odnose i osjećaje koje jednostavno potisnemo negdje duboko u sebe i kao da tamo čuče zaboravljeni stoljećima.. Zahvalna sam ti Ines na tvojoj divnoj energiji i mudrosti.” – LJ.V.
 “Moj dojam današnjim konstelacijama je –vidjeti srcem što se ne možemo ili ne želimo vidjeti. Izuzetno moćni uvidi u nas same, u ono što smatramo našim životnim zaprekama i naše odnose. Kad se osjetite spremni iskoračite iz „živoga pijeska“, preporučam ovo iskustvo.” – L.I.Ž.
 “Svaki put me konstelacije iznenade sa svojom dubinom koja mi rasvijetli moje dileme i zapetljanu prošlost. Zahvalna sam Bogu što su se susreli Inesini i moji putevi. Sa svakom konstelacijom krećem biti sve svjesnije ljudsko biće.” – I.B.
 “Moji uvidi u doživljaju sebe i drugih ljudi u mom životu su svjesniji kroz današnji rast. Prihvaćanje sebe i ljubav prema sebi je snaga koju možemo širiti oko sebe i razmjenjivati tu istu snagu na tom putu biti slobodan i ujedno osjećati pripadnost sa svima.” – A.S.
 “Zahvaljujući konstelacijama sam došla do uvida da NEPRIPADANJE u sebi krije duboke strahove i nesigurnosti koju vučem cijeli život kao vreću. Osvješćujući to su se podigle sve ostale emocije koje priv put prepoznajem i susrećem se gledajući ih izravno. Hvala grupi i voditeljici koja svojim nepristranim radom je to prepoznala i i vodila to jako profesionalno.” – Branka

Iskustva s Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja

 “Prije rekonektovnog iscjeljivanja bila sam jako umorna, bolnog tijela, i nogu. Tijelo: u početku seanse imala sam osjećaj da je „pritisnuto“, kao nekim betonskim blokom. Kolor senzacije : u početku crveno, narančasto, žuto do prosijavanja bijeloga. Krugovi (Kao kada usmjeriš zatvorene oči prema jutarnjem suncu, i kroz zatvorene kapke pripremaš se za solarnu yogu.) Poslije su boje bile svijetlo plave i srednje zelene-graoraste (boja vode u plitkoj mladoj močvari), prelijevajuče (uljno), jasno ograničenih linija – veliko. Kao pred prozirnim zidom samo tih dviju boja. Kroz zatvorene očne kapke nad grudima sam vidjela rašire ruke i prste – kratko. Koža lica i vrata: kao da se napuhnula u obliku balončinča- kupolica okruglog oblika veličine do 8-9 mm, pulsirajuće, bez promjene boje kože. Svi balončići potpuno identični jedan drugome.Iako već duže vrijeme nemam menst.ciklus u donjem trbuhu bio je zamijećen osjećaj kao pred men.ciklusa, i osjećaj da mi se taj dio tijela „mijesi“. I nešto „čupa“. Osjet u disanju: kao da su mi se oslobodili nekoliko hropčića šlajma, i potrebu za kašljucanjem. (pušač sam cca 34 god.) Poslije: malo dublje disanje do pred hrkanje. Poslije seanse imala sam osjećaj lakšeg koraka u hodu i „filing „ manjeg otoka u gležnjevima. Bol u stopalima je nestao. U leđima ostao je bol ispod rebara , umanjen za cca 1/3. Nisam više bila umorna.Nešto se još događalo – ne znam to opisati i približiti. Od rekonekcije nisam ništa očekivala. Kad bi me pitate da opišem svoj doživljaj tijekom rekonekcije, rekla bi , osim navedenog…, još ostao mi je „neki“ osjećaj „nečega“ što ne mogu i ne znam izraziti. Ugodna mi je tišina. Sve je ugodno. I kad bi morala odgovoriti na pitanje, bila bi to samo tišina.”- S.V. 51.g.
 “Ovo mi je prvi put da sam probala rekonektivno iscjeljivanje i vrlo sam oduševljena, čak i poslije prvoga tretmana osjećam se opuštenije, smirenije i duhovno bolje. Tijekom tretmana sam vidjela slike(kao spirale) i pomjerale su mi se ruke i noge. Sve u svemu odlično se osjećam.” – AM.G.24.g
 “Drugi dan rekonektivnog iscjeljivanja osjećam se mnogo smirenije i pozitivnije. Tijekom procesa sam osjećala neku energiju pogotovo u rukama i nogama kao da mi se tijelo pomaknula u drugačiji položaj.Moram priznati da mi dosta godi i pomaže. Počela sam gledati i rješavati probleme na totalno smireni način.” – A.M.G.23 g.
 “Moj drugi dolazak na tretman rekonektivnog iscjeljivanja bio je zbog vremenskih prilika nešto drugačije. Mučila me srčana aritmija i lagana glavobolja. Čim sam legao na stol aritmija mi se povećala a iI tlak mi je enormno porastao. Udari srčanog ritma brujali su mi u glavi, no nisam ništa rekao rekonektivnoj praktičarki već sam čekao da vidim što će se desiti. Neznam koliko je vremena prošlo ali bez obzira na visoki tlak i aritmiju osjetio sam olakšanje i opuštanje. Cijeli tretman je bila “borba” između tlaka, aritmije srca i opuštanja. Kraj tretmana dočekao sam bez aritmije i tlaka i ugodno opušten.” “Na samo mjesto održavanja tretmana prvog rekonektivnog iscjeljivanja došao sam u 7 navečer.Ulaskom u prostor odmah je popustila napetost koju sam osjećao zbog urođenog skepticizma i nevjerice u sve i svakoga. Već sam početak seanse još me više opustio a po tijelu , pogotovo rukama osjetio sam lagani povjetarac. U nogama sam osjetio “žmarce” koji su mu opuštali tradicionalno napete mišiće i vene te je i stalna bol počela jenjavati. Nakon određenog vremena , ugodne opuštenosti, gornji dio pluća ili bolje rečeno gornji dio tijela, počeo mi se puniti zrakom ili nekakvom energijom te me je zahvatila potpuna opuštenost, te sam se nalazio u svjesnom polusnu. Nažalost svemu ugodnom dođe kraj tako je prošlo i vrijeme seanse i ja sam se vratio u stvarnost.” – B.P.D. 71.g.
 “Tjekom tretmana sam osjetila lagano strujanje kroz stopala, pa kroz ruke. Tijekom trajanja tretmana naizmjenično jače i slabije, a kasnije i čitavim tijelom. Pred kraj tretmana osjetila sam lagano hladan povjetarac. Sredinom tretmana imala sam kratko viđenje boja-plavo-zeleno -do ljubičasto sa svjetlucanjima – kao iskre plavoga svjetla.” – T.K. 51.g.
 “Kod prvog tretmana osjetio sam trnce u nogama, protok- pomicanje nečega (možda energije) od peta prema tijelu. Osjetio sam izraženiji rad srca na trenutak puno sporije ali sve ugodno. Najviše senzacije u predjelu trbuha i to isto kao protok energije možda kao spiralno kretanje prema i od trbuha.na trenutak je bio hladniji lijevi obraz.U mislima slike ljubičaste,raznih oblika i mreža, mala strelica od lijevo na desno I zatim tok nečega kao svjetlo ali gusto iz lijevo u veću tok prema desno,pored nekog zaobljenog oblika. Blagi vrtlog gustog svijetla prema niže amoje uspinjanje na više nivoe. Slike ljudi – bića u slamnatim haljinama,muškarce po obliku tijela (manoplavog), siluete ljudi koje se pretaču u siluete biljaka.” – D.K.65.g
 “Intenzivni doživljaj energije u vidu topline, boli i olakšanja. Snažni i brzi pokreti očiju i mimike lica. Bol zglobova i u predjelu srca.Vizualno svjetlosne snezacije – predivno kupanje u bojama- intenzivno žute u obliku cvijeta. Ljubičasto – bila je beskrajno lijepa i razigrana,nosila me u svemir. Vrtnja neobičnih likova iz svemira, bol se pretvarala u toplinu i malu opuštenost i blagi mamurluk.”
 “Intenzivni doživljaj energije u vidu topline, boli i olakšanja. Snažni i brzi pokreti očiju i mimike lica. Bol zglobova i u predjelu srca.Vizualno svjetlosne snezacije – predivno kupanje u bojama- intenzivno žute u obliku cvijeta. Ljubičasto – bila je beskrajno lijepa i razigrana,nosila me u svemir. Vrtnja neobičnih likova iz svemira, bol se pretvarala u toplinu i malu opuštenost i blagi mamurluk.” “Intenzivni doživljaj energije u vidu topline, boli i olakšanja. Snažni i brzi pokreti očiju i mimike lica. Bol zglobova i u predjelu srca.Vizualno svjetlosne snezacije – predivno kupanje u bojama- intenzivno žute u obliku cvijeta. Ljubičasto – bila je beskrajno lijepa i razigrana,nosila me u svemir. Vrtnja neobičnih likova iz svemira, bol se pretvarala u toplinu i malu opuštenost i blagi mamurluk.”
 “Najprije sam imala potrebu za ubrzanim i dubokim disanjem – zatim sam imala osjećaj velikog pritiska u prsnom košu – nakon toga sam imala osjećaj da mi žmarci izlaze kroz prste ruku van – onda sam imala osjećaj da mi se kroz cijelo tijelo kreće voda pod velikim pritiskom – kad se to smirilo, imala sam osjećaj da me štipka za lijevu dojku praktičarka – onda su me pekla stopala, naročito oko izbočenih kostiju ispod palca – kad su se stopala umirila, imala sam osjećaj da me opet štipka praktičarka, ali ovaj put za lijevo stopalo i to točno između palca i kažiprsta – dalje mi je prolazila tijelom „voda u mlazovima pod pritiskom“ – pred kraj sam opet imala osjećaj da me štipka za lijevu dojku.”- D.B.55 godina
 “Majmunski um je bio nevjerojatno jak i košmaran da bi prerastao u lagano nestajanje. Bol u zglobovima jaka. Osjet prolaženja koštane srži od glave do nogu i prestanak jake glavobolje i nepotrebnog košmara.” – LJ.D. 52 g.
 “Iskustva topline u glavi (lice), opuštanje tijela, lijeva strana (ruka) topla, ruka lijeva se odvojila od tijela, toplina i žmarci u trbuhu, opuštnost tijela, lebdenje, bestežinsko stanje, opuštenost, toplina po tijelu.” – B.D.58.g
 “Nakon prvog tretmana osjećala sam se vrlo smireno,sretno,pomalo čudno ( ne u lošem smislu) I nekako uspavano. Bila sam pod dojmom ostatak dana pa čak I slijedeći dan. Za vrijeme tretmana sam imala osjećaj da sam odlutala negdje, makar nisam razmišljala o nečemu, ali sam I nakon nekog vremena naglo postala svjesna da ležim na stolu. To se ponovilo 2-3 puta. Isto tako sam vrlo intenzivno osjećala kako mi se miče pola lica, makar ne znam da li je doista bilo tako. U nekim trenutcima me pratio osjećaj nemogućnosti kontrole nad svojim pokretima. Na kraju tretmana me je iznenadilo koliko brzo mi je prošlo tih pola sata. Proletjelo je vrijeme.” – M.Ž.25g.
 “Na prvom tretmanu rekonektivnog iscjeljivanja osjetio sam izuzetnu smirenost kroz cijeli tretman. Već na samom početku primijetio sam nekontrolirane kretnje očiju te nekih mišića na licu, poslije toga osjećaj je malo popustio, te se opet vratio kasnije.Sve u svemu jedno jako lijepo iskustvo te se radujem preostalim tretmanima rekonekcije. A.A. 21.g.”
 “Prvi put nakon iscjeljivanja za koje nisam znala da se dogodilo sam osjetila da mi je svijet oko mene nekako drugačiji, kao da gledam drugim očima. Doslovno, drugim očima. Osjećam se mirnije. Nemam toliku potrebu za hranom. Počela sam sanjati drugačije snove. – H.B.S. 36.g.
 “Toplina u obrazima,titranje očiju,energija iz ruku,trzaji, ruke-noge, vizualizacija piramida, vrata u neku vilu,lanac, ljestve prema nebu, izražena energija u lijevoj strani tijela,pozitivni pritisak u vratu, viđenje NLO-a, u trenutku kada sam spavala kao da me netko dodirivao.Trenutni osjećaj prizemljenosti i prisustva.” – M.J. 26.g.
 “Raširila sam se kao da živim punim plućima. Idem naprijed.Vesela sam. Sve mi je kao na “valcer”. Jedva čekam kako ću se vidjeti na kraju ciklusa. Puna sam pozitivne energije. Želim ići naprijed. Život je lijep.Želim pomagati drugima da budu sretni i da vide da je moguće ići naprijed unatoč svim “čičkovima” na putu ostvarivanja svojim želja, snova i ciljeva.” – A.K.35.g.
 “Na samom početku sam imala veliku navalu smijeha i to u dva navrata, a ni sad ne znam od kuda i u vezi s čime je došao; ali prijao mi je; jedino sam ga prigušivala i prekidala koliko sam uspijevala, kad sam shvatila da se smijem, a ne znam ni sama čemu, da ne bih slučajno praktičarku uvrijedila, tj. da ti kojim slučajem ne povezeš taj smijeh sa sobom. -zatim sam opet imala onaj osjećaj pritiska u prsnom košu kao i 1. put -zatim sam osjećala kako mi „nešto“ struji tijelom -na kratko su mi žmarci išli po stopalima -u par navrata sam imala potrebu za gutanjem (?) -cesto su mi trzale šake i stopala, a ponekad i čitave ruke i noge -u par navrata mi je trzalo čitavo tijelo -jednom sam imala osjećaj da me je netko uboo ispod lijeve lopatice -u par navrata pred kraj sam bila u nekom stanju između tonjenja u san i jave -onda me razbudio „netko“ tko mi je pritiskao trbuh ispod ošita; budući je to „radio“ nježno (iako uporno, neko vrijeme), nije mi bilo bolno -pred sam kraj me na par sekundi jako zabolila glava (inače me nikad ne boli, tako da mi je teško uopće zamisliti taj osjećaj)- kao da mi ju je netko stavio u prešu, ali odmah nakon toga sam „vidjela“ lijevo od sebe na stropu jednu divnu sliku: u drvenom okviru smeđe boje nalazio se mekani, pjenasti jastuk u boji slonove kosti na kojemu su bile u istoj boji dvije ženske, prelijepe šake okrenute jedna prema drugoj u polu-luku, i držale su nešto, isto tako bijelo i nježno između sebe – kao da žele nekom nešto pokazati… -slika je nestala i onda me još „onaj“ malo „pritiskao“ ispod ošita.. i onda je sve utihnulo… Prvih 10-ak min. se nije „ništa“ događalo (valjda zato sto sam očekivala odmah nastavak doživljaja od jučer…) -Kad sam se opustila i (valjda) prestala očekivati najprije mi je prostrujalo „nešto“ tijelom (nije više bila „voda“, kao jučer, nego prije kao neka vatra/toplina) -Onda su počeli najprije lagani trzaji prstiju i šaka -Pa onda trnci u rukama i stopalima -Pa sve jaci trzaji šaka, stopala i onda čitavih ruku, nogu i na kraju tijela -U međuvremenu su se redovito javljali zvukovi u crijevima i trbuhu – kao klokotanje vode -A svako toliko su se „valovi“ (baš kao na moru) snažno kretali od ošita do dna trbušne šupljine -Pri kraju me „netko uštipnuo“ usred trbuha i usred lijevog stopala i onda malo potezao desnu nogu kao da ju hoće izvuci iz kuka -Još su mi se, relativno blizu iznad glave, izmjenjivali različiti oblici (!?) svjetlosti u nekim bojama koje nisam prepoznala, iako sam vidjela da su različite boje (?) Usred svega me počelo sve svrbiti, čemu sam se uspijevala odhrvati prvo vrijeme, ali na kraju ipak nisam vise izdržala, pa sam se morala počešati po vratu. Svrab koji me je i dalje “napadao” po rukama, nogama, leđima i prednjem dijelu tijela je polako počeo slabiti i uskoro iščeznuo… Kad je završilo, bilo mi je malo hladnjikavo, pa sam obukla majicu, ali sam se brzo zagrijala (za 10-15 min).” – D.B.55.g
 “1.dan: Božanstveno ! Osjećaj blaženstva, nesputanosti, slobode !
2.dan: Lakoća postojanja, nesputanost, sreća, … Značajno primjetni pomaci u ozdravljenju tj. povratu u prvobitno stanje na fizičkom tijelu !
3.dan: Osjećaj levitiranja prožimao mi je cijelo tijelo. Prilikom tretmana imala sam osjećaj da me netko drži za ruku. Zatim je tim malih anđelića kružio oko mene i nosio me u visine. Imala sam osjećaj lakoće … bila sam lagana kao pero. Nevjerojatna opuštenost prožimala mi je tijelo. Ništa drugo ne postoji osim mene. Potpuna i neopterećena svijesnost sebe u svoj svojoj cjelini.”