Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Zagreb: Konstelacije – “Partnerski odnosi”

12. Listopad 2019 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija 400 Kn

Radionica Konstelacija-Tema: “Partnerski odnosi”

Zagreb,  subota 12. listopad  2019. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Zašto ljubav ne dolazi nakon zaljubljenosti, zašto razmišljam o razvodu, zašto biram „problematične“ ljubavne partnere, zašto ne mnogu odustati od loše veze?!
Ljudi su povezani međusobno nevidljivim sponama, energetskim linijama. Možete ih osjetiti kada se netko naljuti na vas, čak i ako nije ispred vas!

Ova radionica konstelacija otkriva skrivene odnose među ljudima, pojavama i energijama i omogućava vam da prevladate ograničenja koja se javljaju uslijed tih odnosa i blokiraju naš život.
Standardno to možemo zvati nekim „zapetljajem“. Kao kad vam se niti zapetljaju u čvor. E pa ova radionica omogućava da se detektira gdje se nalazi čvor i da se on krene raspetljavati. Nerijetko je da ovakva vrsta radionice raspetlja i cijeli čvor u jednom potezu i da se ljudima počinju dešavati pomaci u životu gdje je dugo vremena bio zastoj.
Kada se desi zapetljaj blokira se tok energije ljubavi i na ovoj radionici pristupamo polju srca i duše na razini obitelji i na razini sistema te radom na toj razini mi ponovno uspostavljamo tok ljubavi i vraćamo izgubljenu vjeru u dobre namjere svakog člana obitelji i poslovnog/društvenog sistema.

Traume, šokovi, svađe i razmirice uništavaju polje obitelji i odnose na poslu te utječu na svakog člana, bez obzira koliko se netko htio isključiti od toga.
Ukoliko imate zategnute odnose u obitelji konstelacije vam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođete do uvida o tome u kakvom ste vi odnosu s članovima i pomažu vam da budete promjena koju želite vidjeti na drugima. Imate li njihovu podršku i ako je zapelo, gdje je zapelo.

Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja.

To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema zapetljaju i time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

 

 

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Na radionici mogu sudjelovati sve punoljetne osobe.

Za dodatne informacije i prijave (broj mjesta je ograničen) možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com, odnosno mobitel +385 (0)91 33 66 750

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Preporučljiva donacija za sudjelovanje na radionici je 400 kn.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com  ili telefonom  na 091 33 66 750 u vremenu od 16 do 19h . Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalji

Početak:
12. Listopad 2019 10:00
Kraj:
12. Listopad 2019 18:00
Donacija:
Preporučena donacija 400 Kn
Kategorija događaja:

Mjesto

Zagreb
Zagreb, 10000 Hrvatska

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net