Loading Events

« Svi događaji

Zagreb: Konstelacije – Ti si moja mama,ja sam tvoja kćer

30. Ožujak 2019 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija 300 Kn

Radionica Konstelacija-Tema: “Ti si moja mama,ja sam tvoja kćer”

Zagreb,  subota 30. ožujka  2019. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Pozivamo vas da nam se pridružite na konstelacijskoj radionici,30. ožujka 2019. godine, teme radionice je: “Ti si moja mama, ja sam tvoja kćer”

Najvrijednije stvar koju možete primiti od svojih roditelja je dar život. Primajući dar života, djeca prihvaćaju i svoje roditelje. Kad djeca prime dar života od svojih roditelja, primaju i ono što su njihovi roditelji primili od svojih roditelja. Ljubav uspijeva kada djeca cijene život koji im je dan – kada prihvaćaju svoje roditelje upravo onakvi kakvi jesu.

Kroz konstelacijsku radionicu u ožujku, radit ćemo na upravo na kreiranju unutarnje čvrstoće i kreiranju identiteta u odnosu na majku ili oca. Radionica je namijenjena majkama, očevima, sinovima, kćerima kako bi se radili na razriješavanju zapetljaja koji nastaju neravnotežom u primanju i davanju.

Kroz konstelacijski rad fokusirat ćemo se prema rješenju, a ne prema problemu, te dobiti uvid kako posložiti nastalu situaciju da bi se omogućilo poboljšanje sadašnjem trenutku

 

 

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima..

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Minimalna donacija za sudjelovanje na radionici je 300 kn.

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com  ili telefonom  na 091 33 66 750 u vremenu od 16 do 19h . Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalji

Početak:
30. Ožujak 2019 10:00
Kraj:
30. Ožujak 2019 18:00
Donacija:
Preporučena donacija 300 Kn
Kategorija događaja:

Mjesto

Zagreb
Zagreb, 10000 Hrvatska

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net