Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Rijeka: Konstelacije – Tema radionice:Drugaciji ja u novom danas

6. Lipanj 2020 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija 400 Kn

Radionica Konstelacija-Tema: “Drugaciji ja u novom danas”

Rijeka,  subota 06. lipanj 2020. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

„Ako želiš znati svoju prošlost, gledaj svoje sadašnje stanje.
Ako želiš znati svoju budućnost, gledaj svoje sadašnje djelovanje.“
Kineska poslovica

Zahtjevno razdoblje je sada i sluzbeno iza nas- ako „zahtjevnim razdobljem“ nazovemo ono sto nas je snaslo posljednjih nekoliko mjeseci bilo na razini planete, svijeta, kontinenta, drzave, grada i/ili obitelji.

Od velikog prema malome.

Od necega sto nismo mogli predvidjeti ili kontrolirati prema necemu na sto smo bili prisiljeni pristati, prilagoditi se, stati, razmisliti i zapitati se: tko smo bili i tko cemo postati u novim okolnostima nasih zivota.

Pogledamo li situaciju sa druge tocke gledista, vidimo da mi kao mali mozemo i moramo ici prema necemu velikom. Prema nasoj obitelji , promijenjenoj kao sto smo i mi sami, prema nasoj radnoj zajednici, gradu, drzavi, kontinentu, svijetu, planeti ,pa i sire do neslucenih visina. Do nase biti.

Svijest svih nas se je promijenila.

Svijest o nama samima, o nasim odnosima, nasim prioritetima, ogranicenjima, slobodama, shvacanjima.

Vjerojatno nikada kao do sada nismo imali prilike stati i suociti se sa samima sobom. Kroz odnose, promisljanja, djelovanja.

I nikada kao do sada nije dosao bolji i vazniji i uistinu neodgodiv trenutak za shvacanjem i prihvacanjem osobne transformacije, za razumijevanje iste u cilju pripreme i kreiranja buducnosti.

Od malog ka velikome.

Ka drugacijem ja u novom danas. Na radionici Konstelacija u Rijeci, 06 lipnja 2020.

 

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.


Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Za dodatne informacije ili prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 091 33 66 750 od 16 do 19h Ines.

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).

Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.
Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Preporučena donacija po sudioniku: 400 kn

O voditeljici Ines Lazarević Rukavina

Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

 

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 091 33 66 750 (od 16 do 19h) Ines. Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

 

Detalji

Početak:
6. Lipanj 2020 10:00
Kraj:
6. Lipanj 2020 18:00
Donacija:
Preporučena donacija 400 Kn
Kategorija događaja:
Tagovi događaja:
,

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net

Mjesto

Rijeka
Rijeka, 51000 Hrvatska
+ Google Map