Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Pula: Radionica konstelacija – Rješavanje međuljudskih odnosa na razini duše

8. Lipanj 2019 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija 300 Kn

Radionica Konstelacija

Pula,  subota 08. lipanj  2019. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Pozivamo vas na radionicu Konstelacija u Puli na kojoj možete učiniti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed. Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima. Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Kroz konstelacijski rad fokusirat ćemo se prema rješenju, a ne prema problemu, te dobiti uvid kako posložiti nastalu situaciju da bi se omogućilo poboljšanje sadašnjem trenutku

 

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.


Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima..

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Za dodatne informacije ili prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 091 33 66 750 od 16 do 19h Ines.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna. Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).
Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Preporučena donacija za sudjelovanje je 300 kuna.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

 

Sara Reljica KostićOrganizator: Sara Reljica Kostić

“Osim bazičnog zvanja psihologinje i posla kojim se svakodnevno bavim kao organizacijska psihologinja unutar odjela ljudskih resursa,  moj se profesionalni put razvija i kroz ulogu geštalt psihoterapeutkinje. Vjerujem da smo svi rođeni s potencijalom da živimo kreativan i ispunjavajući život, da uživamo u kontaktu s drugim ljudskim bićima, da se suočavamo s poteškoćama i rješavamo probleme koje nam život donosi. Konstelacije  nam otkrivaju skrivene dinamike koje onemogućuju biću da živi svoju mogućnost. One su teorija morfogenetskih polja na djelu. Za mene su jednostavno fascinirajuće i iscjeljujuće.”

 

 

 

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 099 319 0258 (Sara) u vremenu od 16.30 do 20.30 sati. Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalji

Početak:
8. Lipanj 2019 10:00
Kraj:
8. Lipanj 2019 18:00
Donacija:
Preporučena donacija 300 Kn
Kategorija događaja:
Tagovi događaja:
, ,

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net

Mjesto

Pula
Pula, 52000 Hrvatska
+ Google Map