Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Pula: Konstelacije – Rješavanje međuljudskih odnosa na razini duše

16. Lipanj 2018 @ 10:00 - 18:00

| 300 Kn

Radionica konstelacija (obiteljske, poslovne, osobne)- Rješavanje međuljudskih odnosa na razini duše

Pula, subota 16. lipanj 2018. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Nastavljamo sa novim ciklusom Radionica Konstelacija u Puli.

Na radionici možete učiniti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i koje vam stvaraju osjećaj da stojite na mjestu. Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna. Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).
Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Donacija za sudjelovanje je 300 kuna.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

 

Sara Reljica KostićOrganizator: Sara Reljica Kostić

“Osim bazičnog zvanja psihologinje i posla kojim se svakodnevno bavim kao organizacijska psihologinja unutar odjela ljudskih resursa,  moj se profesionalni put razvija i kroz ulogu geštalt psihoterapeutkinje. Vjerujem da smo svi rođeni s potencijalom da živimo kreativan i ispunjavajući život, da uživamo u kontaktu s drugim ljudskim bićima, da se suočavamo s poteškoćama i rješavamo probleme koje nam život donosi. Konstelacije  nam otkrivaju skrivene dinamike koje onemogućuju biću da živi svoju mogućnost. One su teorija morfogenetskih polja na djelu. Za mene su jednostavno fascinirajuće i iscjeljujuće.”

 

 

 

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 099 319 0258 (Sara) u vremenu od 16.30 do 20.30 sati. Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalji

Početak:
16. Lipanj 2018 10:00
Kraj:
16. Lipanj 2018 18:00
Donacija:
300 Kn
Kategorija događaja:
Tagovi događaja:
, ,

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net

Mjesto

Pula
Pula, 52000 Hrvatska
+ Google Map