Loading Events

« Svi događaji

Pula: Konstelacije – “Ti si moja mama, ja sam tvoj kćer

27. Travanj 2019 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija 300 Kn

Radionica Konstelacija-Tema: “Ti si moja mama,ja sam tvoja kćer”

Pula,  subota 27. travanj  2019. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Pozivamo vas da nam se pridružite na konstelacijskoj radionici,27. travnja 2019. godine, teme radionice je: “Ti si moja mama, ja sam tvoja kćer”

Najvrijednije stvar koju možete primiti od svojih roditelja je dar život. Primajući dar života, djeca prihvaćaju i svoje roditelje. Kad djeca prime dar života od svojih roditelja, primaju i ono što su njihovi roditelji primili od svojih roditelja. Ljubav uspijeva kada djeca cijene život koji im je dan – kada prihvaćaju svoje roditelje upravo onakvi kakvi jesu.

Kroz konstelacijsku radionicu u ožujku, radit ćemo na upravo na kreiranju unutarnje čvrstoće i kreiranju identiteta u odnosu na majku ili oca. Radionica je namijenjena majkama, očevima, sinovima, kćerima kako bi se radili na razriješavanju zapetljaja koji nastaju neravnotežom u primanju i davanju.

Kroz konstelacijski rad fokusirat ćemo se prema rješenju, a ne prema problemu, te dobiti uvid kako posložiti nastalu situaciju da bi se omogućilo poboljšanje sadašnjem trenutku

 

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.


Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima..

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Za dodatne informacije ili prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 091 33 66 750 od 16 do 19h Ines.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna. Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).
Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Preporučena donacija za sudjelovanje je 300 kuna.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

 

Sara Reljica KostićOrganizator: Sara Reljica Kostić

“Osim bazičnog zvanja psihologinje i posla kojim se svakodnevno bavim kao organizacijska psihologinja unutar odjela ljudskih resursa,  moj se profesionalni put razvija i kroz ulogu geštalt psihoterapeutkinje. Vjerujem da smo svi rođeni s potencijalom da živimo kreativan i ispunjavajući život, da uživamo u kontaktu s drugim ljudskim bićima, da se suočavamo s poteškoćama i rješavamo probleme koje nam život donosi. Konstelacije  nam otkrivaju skrivene dinamike koje onemogućuju biću da živi svoju mogućnost. One su teorija morfogenetskih polja na djelu. Za mene su jednostavno fascinirajuće i iscjeljujuće.”

 

 

 

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 099 319 0258 (Sara) u vremenu od 16.30 do 20.30 sati. Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalji

Početak:
27. Travanj 2019 10:00
Kraj:
27. Travanj 2019 18:00
Donacija:
Preporučena donacija 300 Kn
Kategorija događaja:
Tagovi događaja:
, ,

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net

Mjesto

Pula
Pula, 52000 Hrvatska
+ Google Map