Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Pula: Radionica konstelacija – Partnerski odnosi

9. Studeni 2019 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija 300 Kn

Radionica Konstelacija-Partnerski odnosi

Pula,  subota 09. studeni  2019. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Ljudi su povezani međusobno nevidljivim sponama, energetskim linijama. Možete ih osjetiti kada se netko naljuti na vas, čak i ako nije ispred vas! Ova radionica konstalacija otkriva skrivene odnose među ljudima, pojavama i energijama i omogućava vam da prevladate ograničenja koja se javljaju uslijed tih odnosa i blokiraju naš život.

Standardno to možemo zvati nekim „zapetljajem“. Kao kad vam se špage zapetljaju u čvor. E pa ova radionica omogućava da se detektira gdje se nalazi čvor i da se on krene raspetljavati. Nerijetko je da ovakva vrsta radionice raspetlja i cijeli čvor u jednom potezu i da se ljudima počinju dešavati pomaci u životu gdje je dugo vremena bio zastoj.

Kada se desi zapetljaj blokira se tok energije ljubavi i na ovoj radionici pristupamo polju srca i duše na razini obitelji i na razini sistema te radom na toj razini mi ponovno uspostavljamo tok ljubavi i vraćamo izgubljenu vjeru u dobre namjere svakog člana obitelji i poslovnog/društvenog sistema. Traume, šokovi, svađe i razmirice uništavaju polje obitelji i odnose na poslu te utječu na svakog člana, bez obzira koliko se netko htio isključiti od toga.

Ukoliko imate zategnute odnose u obitelji konstalacije vam omogućavaju da na energetskom nivou, kroz polje srca i duše dođete do uvida o tome u kakvom ste vi odnosu s članovima i pomažu vam da budete promjena koju želite vidjeti na drugima. Imate li njihovu podršku i ako je zapelo, gdje je zapelo. Taj uvid će pokazati ono skriveno od našeg svjesnog uma i ljudskog razumijevanja. To nam omogućava da promijenimo svoj odnos prema zapetljaju i time otvarajući mogućnost da stvari budu drugačije.

 

 

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.


Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima..

Kako bi što bolje radili, broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

Za dodatne informacije ili prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 091 33 66 750 od 16 do 19h Ines.

Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna. Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).
Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Preporučena donacija za sudjelovanje je 300 kuna.
Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

 

Sara Reljica KostićOrganizator: Sara Reljica Kostić

“Osim bazičnog zvanja psihologinje i posla kojim se svakodnevno bavim kao organizacijska psihologinja unutar odjela ljudskih resursa,  moj se profesionalni put razvija i kroz ulogu geštalt psihoterapeutkinje. Vjerujem da smo svi rođeni s potencijalom da živimo kreativan i ispunjavajući život, da uživamo u kontaktu s drugim ljudskim bićima, da se suočavamo s poteškoćama i rješavamo probleme koje nam život donosi. Konstelacije  nam otkrivaju skrivene dinamike koje onemogućuju biću da živi svoju mogućnost. One su teorija morfogenetskih polja na djelu. Za mene su jednostavno fascinirajuće i iscjeljujuće.”

 

 

 

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 099 319 0258 (Sara) u vremenu od 16.30 do 20.30 sati. Informaciju o mjestu održavanja radionice dobiti ćete prilikom prijave.

Detalji

Početak:
9. Studeni 2019 10:00
Kraj:
9. Studeni 2019 18:00
Donacija:
Preporučena donacija 300 Kn
Kategorija događaja:
Tagovi događaja:
, ,

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net

Mjesto

Pula
Pula, 52000 Hrvatska
+ Google Map