Loading Events

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Dubrovnik: Radionica Sistemskih Konstelacija – Drugačiji ja u novom danas

8. Kolovoz 2020 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija 400 Kn

Radionica Sistemskih Konstelacija – Drugačiji ja u novom danas

Dubrovnik, subota 08.08.2020. od 10 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

 

„Ako želiš znati svoju prošlost, gledaj svoje sadašnje stanje. Ako želiš znati svoju budućnost, gledaj svoje sadašnje djelovanje.“ – Kineska poslovica

 

Zahtjevno razdoblje je sada i službeno iza nas - ako „zahtjevnim razdobljem“ nazovemo ono što nas je snašlo posljednjih nekoliko mjeseci bilo na razini planete, svijeta, kontinenta, države, grada i/ili obitelji.

Od velikog prema malome. Od nečega što nismo mogli predvidjeti ili kontrolirati prema nečemu na što smo bili prisiljeni pristati, prilagoditi se, stati, razmisliti i zapitati se: tko smo bili i tko ćemo postati u novim okolnostima naših života.

Pogledamo li situaciju s druge točke gledišta, vidimo da mi kao mali možemo i moramo ići prema nečemu velikom. Prema našoj obitelji, promijenjenoj kao što smo i mi sami, prema našoj radnoj zajednici, gradu, državi, kontinentu, svijetu, planeti pa i šire do neslućenih visina. Do naše biti.

Svijest svih nas se je promijenila.
Svijest o nama samima, o našim odnosima, našim prioritetima, ograničenjima, slobodama, shvaćanjima.

Vjerojatno nikada kao do sada nismo imali prilike stati i suočiti se sa samima sobom. Kroz odnose, promišljanja, djelovanja.
I nikada kao do sada nije došao bolji i važniji i uistinu neodgodiv trenutak za  shvaćanjem i prihvaćanjem osobne transformacije, za razumijevanje iste u cilju pripreme i kreiranja budućnosti.

Od malog ka velikome.
Ka drugačijem ja u novom danas.
Na radionici Konstelacija u Dubrovniku 8. kolovoza 2020.

konstalacije-citat

 

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.
Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Cilj je zajedničkim radom i doprinosima pronaći kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.
U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima

Kako se rade Konstelacije?

Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.
Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.
Više pročitajte na poveznici OVDJE.

 

Pridružite se našoj radionici u nedjelju, 05. srpnja 2020. godine, od 10 do 18 sati. Broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna.
Donacija za sudjelovanje na radionici Konstelacija je 400 kuna.
Za dodatne informacije i prijave možete nam se javiti u inbox ili na mail: ines.lazarevic@gmail.com ili na mobitel: + 385 (0)91 33 66 750

NAPOMENA: Za sudjelovanje na radionici, preporučamo da se odjenete udobno, te uzmete hranu/piće (posebno ako imate poseban režim prehrane).
Na radionici mogu sudjelovati samo punoljetne osobe (iznad 18 godina).

 

Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

Zahvaljujem se na Vašem odazivu i podršci,
Lijep i nasmiješen dan,
Ciruss tim :)

 

Ines LazaravićO voditeljici Ines Lazarević Rukavina

Ines od 1996. godine sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima (Jan Jacob Stam, Bert Hellinger, Johannes B. Schmidt) konstelacija.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale.
Sada dobrobit konstelacija dijeli s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumjeti što se događa u njihovim životima, kako se mijenjati i poboljšati kvalitetu svog života.

 

Prijava na Radionicu

 

Detalji

Početak:
8. Kolovoz 2020 10:00
Kraj:
8. Kolovoz 2020 18:00
Donacija:
Preporučena donacija 400 Kn
Kategorija događaja:

Mjesto

Dubrovnik
Dubrovnik, 20000 Hrvatska

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net