Loading Events

« Svi događaji

Split: Konstelacije – Rješavanje međuljudskih odnosa na razini duše

11. Ožujak 2023 @ 10:00 - 18:00

| Preporučena donacija Euro 70,00

Navigacija događaja

Radionica konstelacija - Rješavanje međuljudskih odnosa na razini duše

Subota, 11 ožujak 2023 od 10:00 do 18 sati
Voditeljica: Ines Lazarević Rukavina

Pozivamo vas na radionicu Konstelacija u Splitu na kojoj možete učiniti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed. Saznajte kako učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima. Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna. Detalje o konstelacijama možete pročitati OVDJE.

Na sistemskim konstelacijama možete dobiti uvide u odnose i situacije koje vas pritišću i ne daju vam naprijed.

Pokretanje/aktivacija bilo koje konstelacije – obiteljske, poslovne, prijateljske – dozvoljava nam i omogućuje da na energetskoj, (ne)svjesnoj i materijalnoj razini osvijestimo i rasvijetlimo zapetljaje („probleme“) u našim sustavima. Točnije one „probleme“ koji nas tište i blokiraju kako u obiteljskim, tako i u svim ostalim odnosima, jer su naši odnosi s okruženjem, preslika odnosa naše primarne obitelji.

Ukoliko su oni neskladni, cijeli naš život je neskladan.

U trenutku kada se prepozna/identificira energetski zapetljaj, on se poput klupka vune počinje odmotavati dovodeći do našeg energetskog „ozdravljenja“ i vraćanja sebi samima. To nam omogućava da prodišemo i da se izdignemo iz nametnutih nam ograničenja te da se oslobodimo nevidljivih energetskih okova.

Naše ozdravljenje se posebno pozitivno odražava ne samo na naš život, nego i na generacije naših potomaka, koji više ne trebaju nositi obiteljske terete.

Riječima Bert Hellingera, njemačkog psihoterapeuta i utemeljitelja sistemskih konstelacija: „Onaj tko je shvatio da su sadašnjost i prošlost u rezonanciji, može živjeti u harmoniji sa svime“. Tome dodajemo: „Jer konstelacije mijenjaju sve“.

Jeste li spremni i imate li hrabrosti zakoračiti na Konstelacijsko Polje?

Konstelacije su namijenjena punoljetnim osobama bez obzira na rod, spol, rasu, religiju ili seksualnu orijentaciju. Konstelacije ne osuđuju niti prosuđuju. Privatnost je zaštićena i zagarantirana.

Ono u čemu vam konstelacije mogu pomoći jest spoznaji, razumijevanju i prihvaćanju samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

Zajedničkim radom i doprinosima pronalazimo kvalitetna i djelotvorna rješenja za trenutne zapetljaje.

U sigurnom okruženju svatko može učiniti korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.

 

Kako se rade Konstelacije?

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja nam u kratkom vremenu omogućuje dobivanje novog uvida u bit zapetljaj i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore.

Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti, itd.

Raspoređujući ljude ili predmete u prostoru, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.

Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja. Velika većina sudionika konstelacije doživljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

Tu smo, da u sigurnom okruženju učinite korak naprijed u obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima.


Donacija za sudjelovanje na radionici iznosi Euro 70,00.

Konstelacije se jednako tako mogu raditi i individualno sa Ines, u prostoru Udruge Ciruss u Rijeci
ili telefonski (whatssup, viber) iz bilo kojeg kraja svijeta. Preporučena donacija po konzultaciji: Euro 55,00.


Lijepo Vas molimo da informaciju o radionici proslijedite svojim prijateljima i znancima.

 

Ines Lazarevic RukavinaO voditeljici Ines Lazarević Rukavina
Ines je u stalnom dodiru s konstelacijama od 1996. godine od kada sudjeluje na mnogim radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz svijeta i Hrvatske. Tu je dovoljno spomenuti Jan Jacob Stama i Bert Hellingera uz Johannesa B. Schmidta.
Konstelacije su sredstvo kroz koje je radila na svojim unutrašnjim procesima i razvijala svoje potencijale. Sada želi dobrobiti konstelacija podijeliti s drugima, pružajući im mogućnost i sredstvo pomoću kojih mogu bolje razumijeti što se događa u njihovim životima, kako to promijeniti i poboljšati kvalitetu svog života. Postići ono što konstelacije nose u sebi, a to je, kako to dobro opisuje jedna rečenica – postaviti sve na svoje mjesto.

 

 

Prijava na Radionicu

Za dodatne informacije i prijave za sudjelovanje obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili na 091 33 66 750 od 16 do 19 h.

Uz ime i prezime potrebno je ostaviti svoju e-mail adresu i broj mobitela.

 Mjesto održavanja radionice saopćiti ćemo Vam nakon prijave.

 

Detalji

Početak:
11. Ožujak 2023 10:00
Kraj:
11. Ožujak 2023 18:00
Donacija:
Preporučena donacija Euro 70,00
Kategorija događaja:
Tagovi događaja:
,

Organizator

Ciruss
Telefon:
091 33 66 750
E-pošta:
Web stranica
www.ciruss.net

Mjesto

Split
Bačvice Split, 21000 Hrvatska
+ Google Map