Rekonekcija

Rekonekcija – Rekonektivno iscjeljivanje

Rekonektivno iscjeljivanje je najviši oblik iscjeljivanja koji je trenutno poznat na zemlji. Začuđujuće je jednostavan i izuzetno efikasan. Rekonekcija je proces u kome se ponovno usklađujemo sa koordinatama unošenjem “novih” aksiatonalnih (osnih) linija, što nam omogućava da imamo pristup višim frekvencijama informacije i svjetlosti, i tako omogućava naše liječenje i našu evoluciju. Rekonekcija također aktivira ponovno povezivanje DNK lanaca i reintegraciju ”niti” (što se simultano dešava na paralelnim planovima egzistencije). To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima. Rekonekcija razotkriva metode koje možete koristiti kako biste osobno ovladali tim novim energijama iscjeljenja.

 

Što je rekonektivno iscjeljivanje?

Rekonektivno iscjeljivanje je oblik iscjeljivanja koji se po prvi put pojavljuje na ovoj planeti. Ono nas nanovo povezuje sa sveukupnošću svemira tako što nas ponovno spaja sa suštinom našeg bića, s onim što doista jesmo. Vrlo lako je moguće da to ne čini samo kroz ovu novu grupu iscjeljujućih frekvencija, već preko posve novoga valnog opsega. Ova nova vrsta iscjeljivanja svoje je postojanje jasno demonstrirala, kako kroz praksu tako i u znanstvenim laboratorijima.

 

Kako se ovo razlikuje od ostalih tehnika energetskog iscjeljivanja koje se sada primjenjuju?

Postoji nešto što svi trenutno doživljavamo i čega su mnogi od nas barem donekle svijesni. To je “proces ubrzanja evolutivne promjene Zemlje u kome je ljudska vrsta, po vlastitom izboru, povezana sa elektromagnetskim poljem Zemlje, što je popraćeno procesom stanične promijene.” U području iscjeljivanja mnoge tehnike koje su prošle test vremena i dalje dobro djeluju kao što su i ranije djelovale. Ipak, sada posjedujemo više, i mi sami smo kompleksniji nego što smo bili, tako da stare tehnike iscjeljivanja nisu više dostatne. Dobre kakve su uvijek bile, s našim novim, razvijenim parametrima, više nisu odgovarajuće — kao što ni fenjeri ne bi bili pogodni da ih se koriste kao svijetla automobila, mada i dalje sasvim lijepo mogu poslužiti na kočijama s konjima.

Nedostaci starih metoda, kao što su npr. potreba da se skine nakit, da se skinu kožni dijelovi odjeće, potreba da klijent vjeruje, obredi za zaštitu klijenta i praktičara i sl., ovdje, kod novih frekvencija, ne postoje. Prisjetimo se također zašto se uopće većina nas počela baviti iscjeljivanjem koristeći razne tehnike. Ne zato da bismo postali fanatični sljedbenici određene tehnike – nego da bismo postali iscjelitelji. Te tehnike su jednostavno bili jedan od prvih koraka u tom procesu.

Rekonektivno iscjeljivanje je tu da nam pruži nešto što je sveobuhvatnije i opsežnije, jer je sada trenutak da prihvatimo nešto što je sveobuhvatnije i opsežnije.Ipak, Rekonektivno iscjeljivanje nije ”tehnika”. To je prvo što ga izdvaja od ostalih vrsta iscjeljivanja za koje ste do sada čuli. Jedan od razloga može biti i taj što su sve metode iscjeljivanja koje smo do sada imali na ovoj planeti sastavni dio Rekonektivnog iscjeljivanja. One su bile samo letimično sagledavanje nekih njegovih aspekata. Ukoliko sve te tehnike stavite zajedno, imate malo jasniji pogled na to što je Rekonektivno iscjeljivanje, ali niste ni blizu toga da ga u potpunosti shvatite.

 

Kakva je razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije?

Rekonekcija je sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa svemirom, što omogućava Rekonektivnom iscjeljivanju da se desi. Ova iscjeljenja i evolutivne frekvencije pripadaju novom frekvencijskom pojasu kojeg donosi spektar svjetlosti i informacije. Rekonekcija nam omogućava interakciju s tim novim nivoima svijetlosti i informacija, a kroz te nove nivoe svijetlosti i informacija se možemo ponovno povezati – rekonektirati.

Ovo je nešto sasvim novo, drugačije, istinito – i može ga ponijeti svatko od nas. U osnovi, razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i Rekonekcije je u namjeri. Namjera Rekonektivnog iscjeljivanja u suštini je iscjeljenje, bilo na fizičkoj, mentalnoj, emotivnoj, duhovnoj ili bilo kojoj drugoj razini. I, naravno, da biste postigli Rekonektivno iscjeljivanje vi ćete, do određenih granica, doživjeti Rekonekciju kao dio tog procesa. Upravo ta “Rekonekcija” omogućuje Rekonektivnom iscjeljivanju da bude tako dramatično sveobuhvatnije od ”tehnika” iscjeljivanja za koje smo do sada znali.

Namjera Rekonekcije jest uvesti nas u punoću naše nerazdvojive veze sa svemirom. To se postiže kroz dvije seanse, uobičajeno nazvanih primanjem Osobne Rekonekcije. I, naravno, da biste dostigli određeni stupanj rekonekcije putem Rekonekcije vi ćete, u određenoj mjeri, doživjeti iscjeljenje kao sastavni dio tog procesa.Mada ovo nisu sasvim odvojeni procesi, da bi u potpunosti imali koristi od svakog, vaše Rekonektivno iscjeljivanje i vaša osobna Rekonekcija treba se doživjeti u odvojenim prigodama.

 

Može li to svatko naučiti raditi?

Svi mi imamo sposobnost ponijeti te nove frekvencije iscjeljivanja. To nije dar kojeg posjeduje nekolicina odabranih ljudi – gurua ili “svetaca”. To je dar ovoga doba; inteligencija i mudrost koja je potrebna da nas vodi već je tu. Te frekvencije su istovremeno stare i nove. ”Stare” su jer su dio svemira. ”Nove” su zato što su po prvi put na ovoj Planeti. One nisu nešto što je nečiji prijatelj ”prizivao” na plaži punih 15 godina, niti su neka izgubljena tehnika koju su koristili u drevnim kulturama. Vjeruje se da su to frekvencije koje upravo po prvi put doživljavamo na Zemlji.

 

Ključevi

KLJUČEVI ZA BUDUĆE OSVJETLJENJE UKAZUJU NAM NA TO DA GDJE GOD ELEKTRIFIKACIJA MATERIJE DOZVOLJAVA DVOSTRUKO SPAJANJE KEMIJSKIH I ELEKTRIČNIH PIRAMIDA „NALAZI SE I POČETAK I KRAJ“.POČETAK I KRAJ OSTAJU POČETAK I KRAJ BEZ PRIKAZA PROSTORA OD „ PRIJESTOLJA“.

 

Klikni i pročitaj o Ključu Enoha 3-1-4

Klikni i pročitaj o Ključu Enoha 3-1-7

Terapeut

Ines Lazarević RukavinaInes Lazrević Rukavina, praktičarka rekonektivnog iscjeljivanja i rekonekcije u Rijeci

E-mail: ines.lazarevic@gmail.com
Tel: +385 (0)91 36 00 117, + 385 (0)91 33 66 750