Konstelacije

Konstelacije – rješenja za potpuniji i svjesniji svakodnevni život

 

Što su konstelacije?

Većina nas ima neki problem: emotivni ili financijski, poslovni ili obiteljski, a uzroke uglavnom pronalazimo u drugima, „objektivnim“ okolnostima ili jednostavno lošoj sreći. No uzroci problema najčešće su u nama samima te u našim lošim profesionalnim, osobnim i obiteljskim odnosima.

Konstelacije su izuzetno učinkovita terapeutska metoda koja u kratkom vremenu omogućuje dobivanje uvida u bit problema i najsloženijih životnih situacija te u moguća rješenja i odgovore. Konstelacije se koriste u timskom vođenju, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji, medijaciji, kazališnoj umjetnosti.

Konstelacije vam mogu pomoći spoznati, razumijeti i prihvatiti samoga sebe kako bi ostvarili svoje potencijale, uspostavili zdrave odnose te živjeli potpuniji i smisleniji život.

 

Ivana

polaznica radionice Konstelacije

„…Već nakon prve radionice ljutnja je nestala, a zid satkan od straha, predrasuda, zabrana, ne poimanja samog sebe više nije izgledao onako kruto i nepomično. Svaka slijedeća radionica značila je korak naprijed u mome životu i lagane pomake unutar mene same… Ja danas živim život.“

 

Kako radimo?

Konstelacija se može postaviti u grupi ili individualno, ovisno o osobnom izboru i vrsti problema. Raspoređujući u prostoru ljude ili predmete, osoba vizualizira unutarnju sliku problema, zatim prolazi kroz spoznajni proces te sagledava nove mogućnosti djelovanja i rješenja.

Svaki sudionik može odabrati razinu svog sudjelovanja na radionici. Velika većina sudionika konstelacijske radionice doživaljava kao izuzetno iskustvo koje im je donijelo pozitivne promjene u fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom životu.

Gdje i kada?

Cjelodnevne radionice konstelacija održavamo u Poreču, Puli, Rijeci, Zagrebu, Umagu i Karlovcu subotom od 10 do 18 sati. Broj sudionika je ograničen te je prethodna prijava organizatoru obvezna.

 

Natalija

polaznica radionice Konstelacije

„Meni su konstelacije dale stvarno puno i od srca sam im zahvalna… Kad bih mogla, „poklonila“ bih to svakome…“

 

Pitanja i prijave

Ako imate dodatnih pitanja, ne znate što očekivati, zanima vas je li ova radionica prikladna za vas ili se želite prijaviti na neku od slijedećih radionica, obratite nam se mailom na hr.konstelacije@gmail.com ili telefonom na 091 36 00 117 od 18 do 20 sati.

Kotizacija za sudjelovanje je 300 kn.

Voditeljica radionice

Ines Lazarević RukavinaInes Lazarević Rukavina rođena je u Rijeci gdje živi i radi.

S konstelacijama se susreće 1996. godine te je od tada u stalnom dodiru s njima kroz rad na sebi i drugima. U potrazi za odgovorima konstelacije koristi kao svoje „tajno oruđe“ za dobivanje uvida u skrivena i teško dostupna područja te kao pomoć u osvjetljavanju i integriranju dijelova sebe i života koje je na svom putu zapostavila ili nehotice izgubila.

Sudjeluje na radionicama, seminarima i edukacijama s eminentnim voditeljima konstelacija iz Hrvatske i svijeta.

 

Pogledajte ovaj odličan video strip! Prepoznajete li se?