Emotion Code

EMOTION CODE

Energetska medicina je medicina budućnosti, a zasniva se na otkriću da je korijenski uzrok svake bolesti ili tegobe neka vrsta neravnoteže ili blokade u našem energetskom sustavu.

Najčešći uzroci su zaglavljene emocije, traumame ili sjećanja koja su ostala u našem energetskom sustavu i dovode do neravnoteža. Kada se korijenski uzroci uklone naše
tijelo je ponovno sposobno vratiti se u ravnotežu što znači da se vraća u svoje prirodno stanje, stanje zdravlja i vitalnosti.

Kada se pojavi bolest ili tegoba time Vaše tijelo zapravo pokušava komunicirati s Vama, ukazati na to da nešto ne valja. Moj je zadatak da budem prevoditelj, da otkrijem uzroke te da ih uspješno uklonim.

Sve je energija i na najdubljem, energetskom nivou svi smo povezani, stoga se ova vrsta iscjeljivanja može s jednakom učinkovitošću raditi licem u lice kao i na udaljenosti.

Moć i ljepota ove tehnike leži u tome da je neinvazivna, ukoliko se radi o emocionalnim ili mentalnim traumama ne morate ih ponovo proživljavati da biste ih iscijelili kao kod većine drugih tehnika. Također dok praktičar radi tretman na daljinu vi ne morate raditi ništa kako bi tretman bio uspješan, dakle vaše vrijeme ostaje vama, a također nemate troškove putovanja i dolaska na mjesto gdje se iscjeljivanje događa.
 

Terapeut

Nataša MartinecMoje ime je Nataša Martinec i moja životna misija je pomagati ljudima u iscjeljivanju raznih fizičkih, mentalnih i emocionalnih tegoba. Certificirani sam Emotion Code praktičar što znači da sam istrenirana i vješta u pronalaženju i uklanjanju korijenskih uzroka vaših tegoba, bez obzira radi li se o fizičkoj, mentalnoj ili emocionalnoj manifestaciji.

 

 

Kontakt

Tel: +385 (0)95 77 85 222
E-mail: natasha.martinec@gmail.com
 

Želite li saznati više te pročitati svjedočanstva zadovoljnih klijenata posjetite moju web
stranicu.